duminică, 5 ianuarie 2014

La cules... si-un foc de tabara :)

Le-am cules, am macese si paducel sau fgerghine sau asa ceva. Din macese o mini dulceata, din gherghine un mini vin. Buna si asa putin, productie de iarna :))




4 comentarii:

  1. vezi ca la macese trebuie sa cureti samburii si perisorii aia dinauntru, nu poti face dulceata din ele intregi. Dar poate stiai deja, de asta zici mini-dulceata, ca e tortura sa faci chestia asta manual. Eu am vrut sa-mi cumpar aparat de facut pasta de macese, dar era cam scump si am renuntat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ma specializez... imi iau si aparat, cum altfel ! :)))) Bine ca exista asa ceva ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. exista, darera vreo 7-800 lei, ceva de genul asta, mi s-a parut mult prea scump

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca e cel pe care l-am vazut eu... cred ca merita banii la cat efort a implicat crearea lui, dar merita in masura in care ai nevoie sa prelucrezi cantitati mri. Si sa stii ca nu le-am curatat, le-am fiert ca atare si le-am trecut printr-o sita atat de fina inca niciun fir de puf nu a trecut. Testat, gustat, sunt in viata :)) Inclusiv fi-mea de 1 an a papat cu lingurita (si nu o mai puteam opri) si e ok.

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc!