miercuri, 6 mai 2015

Satulă

De prejudecăți si compătimire. Atât.

8 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No, butonând pe tel cu degere prea mari am făcut ceva ceva si a dispărut comentariul tau, Anca. Neintenționat. Da, si eu am trait vreme buna cu dorul asta de aer si pământ. Dar simt privirile piezișe ale tuturor (celor) ce vad in mutarea asta un soi de pedeapsa si semn de sărăcie materiala si intelectuala...

      Ștergere
    2. Sa fie sanatosi, fiecare inchide usa/poarta dupa propria viata:). Tu cu saracia ta, ei cu bogatia lor:) Omul betonului nu l va intelege niciodata pe cel al pamantului pentru ca pur si simplu ii lipseste un simt (acela de a fi, de a simti, de a contempla,de a te umple si de altceva decat de obiecte).

      Ștergere
    3. Desi situația materiala ne plasează muuult peste medie nu suntem nici Top 10 :))) - dar alegând un mod propriu de a face lucrurile putem lăsa alta impresie. Dar ideea nu e asta, ci simpla prejudecata: daca nu ești in cartier rezidential ci intr-un sat no name... Ceva e in neregula :)))

      Ștergere
  2. pune in balanta ce-ai lasat in urma , ce vei face aici , ce te deranjeaza , ce te asteapta mai departe , ce-ai facut pana acum cu ce-ai de gand sa faci mai departe , alege ceea ce te face fericita si merita pastrat , restul , uita de ele. Nu-ti bate capul cu prostia unora , cu ifosele altora cu comoditatea celor mai multi sau cu invidia generala. Stim toti - desi uneori e greu de recunoscut- ca vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri. Bafta! In ce stadiu sunteti cu constructia? Vezi , eu chiar te invidiez , parca mi-e dor de febra aia de inceput. :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana una alta îmi trăiesc visul, povestea. Nu stiu ce voi vrea mai târziu, nu știm ce ne rezerva viitorul. Si de fapt parca nici nu ma deranjează atât părerile. Numai ca uneori am nevoie sa schimb o vorba cu cineva care înțelege ce vrem, ce facem si vibrează cam ca noi :). Doar pt încurajare si pt a nu ma simți singura dintr-o astfel de aventura. Dar stiu ca suntem multi de fapt. :)

      Ștergere
    2. Când mare parte din timp îți va fi ocupat cu lucratul pământului din grădină, legume, flori, pomi fructiferi, albine, viță de vie etc. chit că vei fi mort de oboseală , vei fi fericită de ce rezultă după munca ta, invidia nu o poți prigoni, nu trebuie băgată în seamă, prin aceste stări am trecut și eu când m-am mutat la sat dar după câțiva ani de muncă http://ivanusgeorge.blogspot.ro/
      mi-am realizat visul de la care am plecat și acum sunt fericit

      Ștergere
    3. Fericita sunt deja :) dar bănuiesc ca trebuie sa trec prin varii etape

      Ștergere

Mulțumesc!