sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Ger, crima si... remuscari

Am ucis in noaptea de Revelion câteva plante. Unicele pe care le am aici. O Craciunita mignona, 2 fire de roșii cherry prinse de fi'miu pt un proiect la școală, 2 pe care nu stiu cum le cheamă si sper ca doar jumate din tufa de lămâiță ce mi-e maxim draga... Plus ca am încheiat înainte de a începe drumul a 3 semințe de mini ardei f dulci puse la iîncolțit. Cum ? Un geam deschis ca sa se fumeze...  Mda, ger zdravăn fu daca mi-au înghețat florile in casa...  Sa ma ierte Monica (se știe ea care) ca nici anul asta nu primește Craciunita cadou. După ce ca i-am găsit doar una pitica prin drumurile mele acu mai e si decedata. Frig, dom'le, frig. La multi ani !

6 comentarii:

  1. 2015 sa va aduca in dar multa sanatate, bucurii, fericire, inspiratie, prosperitate si o gradina cu roade bogate. LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Noua ne-a inghetat sampania in pahare! Am turnat-o la miezul noptii, am ciocnit, apoi ne-am facut de lucru cu artificiile pret de vreo 20 de minute. Paharele erau afara: si cele din care unii bausera, si cele aproape pline. Cand am dat sa intram in casa, sampania inghetase in pahare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cumplit de frig a fost ! Noroc ca si asa nu sunt mare amatoare de iesit afara la artifcii, le-am privit cu drag de pe geam :). Si la noi a inghetat cafeaua pe pervaz in cesti :).

    Multumin pt gandurile bune, le intoarcem cu tot sufletul !

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani si sa ai un an 2015 foarte bun!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acu la noi s-a mai muiat gerul. Deja se vand flori prin toate marketurile. Miroase a primavara...

    RăspundețiȘtergere
  6. Si frigul are rolul lui in natura.Acum, trebuie noi sa fim putini mai atenti cand e vorba de a intra in casa.La multi ani,

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc!