sâmbătă, 4 octombrie 2014

Tuica. Kamikaze style


6 comentarii:

  1. Buna ziua, kamikaze, kamikaze dar sa stim si noi secretele si mai ales ingredientele. O duminica linistita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai secretul e o tuica teapana din corcodusele din fundul gradinii insotita de un ardei iute rosu din productie proprie. Arde pe gat, da' sa vedeti digestie ! Cu propulsie ! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci ai încercat-o şi tu? :)

    Eu tocmai mi-am făcut nişte florio dulceag... oare n-ar merge şi un ardei iute în el, să-l facă mai interesant? :)

    Tocmai am văzut iar ciocolată cu ardei iute, Lindt. Mă gândeam să caut pe net reţete de ciocolată de casă cu ardei iute, să încerc şi eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place sa improvizez, sa combin, sa experimentez si chiar daca nu-s extrem de creativa tot imi mai iese cate ceva gustos :) Treaba asta cu ciocolata suna interesant. Poate asa o lecuiesc si pe fi'mea de cioco :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. No, p-asta n-am stiut-o (vazut-o) de cand mama m-o facut!!! Si cred ca si pe biberon aveam urme de tuica. Daca la "apa" mea de 57 de grade, din prune curate, de altoi, ii mai bag si un ardei, scap de musafiri dupa primu' pahar si imi ramane mie mai mult...

    RăspundețiȘtergere
  6. Heheee, inspiratie de la poporul rus ! :) Ce-i drept tuica noastra-i slaba, mai de gagici, asa. Dar cand adaugi si ardeiul musafirii vin si a doua oara :))). I-am cucerit deja cu tuica fiarta cu zahar ars si secarica, acu' ramane sa ii dau gata cu noul sort.

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc!