duminică, 26 octombrie 2014

Na !

Pai cum nu ! Ca niciodata ! Curtea nu e curatata, tigla abia se pune pe casa, semintele nu-s plantate pt primavara, de arat nu-i arat, aracii nu-s scosi, cainele n-are cusca si... s-a gandit sa ninga ! Ba nu, sa viscoleasca ! Pai treaba e asta? Cand o mai fi nins in sud in octombrie??? Bine ca am salvat florile in ghivece si ghivecioul cu rosii cheryy si ardei iuti... Si vinetele, ardeii, gogosarii din gradina tare ar mai fi vrut sa mai dea un rod - doua acolo... mda, ar fi vrut ele, da' daca vine iarna de capul ei.... daca ar fi fost ca in alti ani tot imi mai iesea de-o tocanita :))).

Una peste alta abia astept INDAGRA weekend-ul viitor !

3 comentarii:

  1. Pfui, da, incredi bil ce vreme a putut să fie.
    Acum mă uit pe fereastră și nu-mi vine să cred ce soare și frumos este!
    Deci a fost urât doar cât să ne strice planurile.
    Am adunat și eu toți ardeii, sâmbătă chiar înainte de îngheț.
    Trei fire de ardei iute le-am pus în ghivece, pe post de ardei ornamental. Pre îmi părea rău, i-aș fi luat pe toți dacă aș fi putut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mai am afara intr-un ghiveci maare ceva rosii cherry si ardei iuti ce se incapataneaza sa faca o gramada de fructe, drept urmare ii bag in casa zilele viitoare; bine, in casa i-am bagat, dar ii aduc la caldutrica, poate ma mai aleg cu cate ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai da, ca iarna nu-i ca toamna. Si nu-i toamna fara zile de iarna. Asa a fost sa fie anul acesta. Anul viitor nu mai pupam noi iarna, deloc. Dau rusii cu incalzirea globala.

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc!