luni, 26 mai 2014

Joaca in ploaie

Incep prin a preciza ca nu am poze; nu de alta, dar caprita mea a aranjat camera de la telefon asa ca nu mai putem face decat selfie :)))

Dar trebuie neaparat sa va spun ce placere nebuna am simtit ieri cand dupa un soare arzator a venit o ploicica sanatoasa, cu tot tacamul - tunete, fulgere, stropi mari, caini plouati si miros de praf atenuat si iarba uda... Si dupa ce o vreme ne-am uitat prin geamul de la usa la minune, am pornit cu caprita prin ploaia ce se mai domolea si... i-am dat drumul in balti. Doamne! O nebunie a fost ! A sarit, a topait, s-a spalat, s-a stropit... asa cum odata faceam si eu la bunici in livada sau acasa la mama, pe trotuarul ce baltea de ploaia de vara. Sotul era dotat cu simt civic si a plecat cu cel mare sa caute scoala sa puna de-un vot. Eu am preferat natura si noroiul, sunt ceva mai palpabile :).

Doua zile la rand am tinut-o in gratare, prieteni dragi, rude - am sarbatorit inca un an cand devin tot mai tanara :)), copiii au escaladat tot ce putea fi escaladat, pana si adultii au dat iama in cires, salata cu de toate din gradina a avut un succes rasunator, iar merele, oricat de mici si de verzi, au fost apreciate.

Si planuiesc sa o tinem tot asa, intr-o perpetua vacanta, fie ea si plina de munca, dar cu oameni dragi aproape.














5 comentarii:

  1. Frumoase poze,frumoase locuri ,frumosi copii. Sa-ti traiasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fain de tot!
    Am trait si eu virtual clipele alaturi de voi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Astept noi articole .O zi buna iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc :). Din pacate nu am mai apucat sa scriu, prinsa intre energia maxima a celei mici si evenimentele celui mare... nu mai apuc sa nimic :)) Dar promit ca revin :)

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc!