luni, 7 aprilie 2014

Si altele

8 comentarii:

  1. Buna dimineata si spor la munca.
    Dupa cum se vede aveti nevoie de ceva brate de munca ca sa terminati dar, incet, incet totul se aranjeaza. Stiu ca nerabdarea de-a pune totul in regula este mare si abia doriti sa fie totul asranjat. Noi cand am ajuns la Valcea am inceput cu 9 tone de moloz si gunoaie - asta era la inceput de martie si pe 6 aprilie am inceput sa semanam in gradina, asa ca daca vrei orice-i posibil.
    Sa aveti o zi minunata plina de spor in tot ce faceti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Brate de munca.. da, mare nevoie de ele avem ! Mai ales ca eu sunt legata bine de tot de cele 2 brate, trebuie sa le ocup cu cea mica, e in continua miscare si intr-o curte in curs de amenajare si constructie sunt pericole la tot pasul. Asa ca singura mea sarcina e sa o supraveghez pe ea, desi ma uit cu jind si visez la nenumaratele proiecte pe care le am in minte :). Am avut insa norocul (sper ca viitorul sa nu demonstreze altfel) sa gasim in sat un om muncitor, demn de respect, serios si cu bun simt si cu tot ceea ce ii trebuie pentru a fi numit OM, care, contra cost, evident, ne ajuta enorm. Nu e doar un muncitor, ci un om care face cu drag parca totul, asa cum trebuie. Mare parte dn tot ceea ce e de facut va fi in mainile lui. Imi pare minunat de dat ca exemplu pentru aceia ce se plang ca nu gasesc un loc de munca, ce stau cu mana intinsa. Venit si el tot din Bucuresti acum niste ani a stiut sa castige respect. Deci se poate. Si calitatea lui de OM se vede si din buna crestere a nepotului, care, la 10 ani, da clasa altor copii cu alta conditie. Jos palaria (pana acum, pt ca mi-am castigat in viata si doza necesara de scepticism ).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati cam avut noroc cu acest om. Se intampla mai rar. Tineti de el.

      Ștergere
    2. Asa e, nu prea ne asteptam sa gasim astfel de oameni, din experientele proprii si ale altora eram pregatiti sa suflam si in iaurt. Asa ca ii acordam si noi lui respectul si aprecierea cuvenite.

      Ștergere
  3. Incepe sa se contureze frumos, putere de munca si spor in ceea ce faceti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim ! Cu fiecare zi totul se apropie cu pasi marunti de ceea ce ne dorim :).

      Ștergere
  4. Spor la munca!!!!!!!!!! Sa ne mai arati si pe parcurs cum a iesit :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim ! In ultima vreme eu n-am mai dat pe acolo; ploaie, frig, cea mica racita, acu eu racita... Dar am auzit :)) ca s-au facut multe: put nou, fundatie sapata, de maine se toarna betoanele... cand m-oi duce o fi casa gata ! :)) Numa' bine, fac poze :)

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc!