vineri, 20 decembrie 2013

Va recomand: Jurnalul unei mame de inger de Ana Maria Huzum

Ieri am participat la Bookfest la lansarea cartii unei prietene dragi, un suflet de care ma leaga nemarginirea si dorul si iubirea... Alaturi de ea au fost si alti parinti de ingeri si oameni carora le pasa si care vor sa inteleaga mai mult. Prietena de suflet a atator parinti incercati, Bianca Brad - fondatoarea organzatiei E.M.M.A.- , a fost acolo pentru a spune cateva cuvinte si a o sustine pe Ana in acest moment si greu si frumos si dureros si plin de iubire si mutumesc Cerului ca mi-a fost dat sa intalnesc acesti oameni minunati atunci cand aveam mai multa nevoie, atunci cand credeam ca viata mea s-a incheiat. O parte din sufletele noastre au plecat cu ei si nu vom mai fi niciodata intregi, dar ne gasim putere nu doar in noi ci si in cei ce aleg sa ne fie aproape.

O carte pe care TREBUIE sa o cititi, parinti de ingeri ori nu... O carte ce spune viata, moartea, iubirea, sufletul, OMUL... Si o spune asa cum putini au curajul, puterea sau harul sa o faca. O spune sincer, deschis si cu toata trairea si dragostea si tot ce e uman jertfite Universului...

Later edit: Acum se poate comanda online: http://www.librariaeminescu.ro/isbn/973-757-932-4/Ana-Maria-Huzum__Jurnalul-unei-mame-de-inger










5 comentarii:

  1. impresionant.
    din cele cateva cuvinte pe care ni le-ai aratat imi dau seama cat de din suflet e scrisa cartea asta. e dureros de din suflet, dar fiind din unul care sufera, e normal.

    imi pare rau ca li se intampla asa ceva mamelor de ingeri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e o carte plina de emotie...O voi cauta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau si eu sa cumpar cartea,dar din pacate locuiesc in strainatate !
    Cum as putea face rost de ea???

    RăspundețiȘtergere
  4. cartea se va gasi din 2014 in librarii. Si pana atunci, daca o vrea cineva, sa ma contacteze si se poate comanda direct de la autoare. Chiar merita citita, nu doar pt emotia pe care o transmite ci si pentru harul scriitoarei... Si nu spun asta pt ca imi e prietena ci pentru ca... dar veti vedea !

    RăspundețiȘtergere
  5. Si se gaseste si la Libraria Eminescu in Bucuresti :)

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc!