miercuri, 1 ianuarie 2014

In loc de La multi ani !

Cum niciodata nu m-am priceput la urari mestesugite, mai bine va povestesc de-ale noastre, cu voi in gand si cu speranta mari pentru anul ce a inceput. :) Fie el asa cum il doriti !

Revelion After-Party

Cum noi suntem familisti si cu bebe in dotare, in lipsa de bone sau bunici la indemana, evident ca ne-am petrecut trecerea dintre ani acasica, batraneste, linistit. Nu fu' rau, ca prietenii erau pe FB, i-am gasit, ne-au gasit, ne-am urat am baut traditionalul pahar impreuna, cu sotu' si pruncu' mare (ca cea mica cedase pe la ora 22.20) am ciocnit, am aruncat bilule pocnitoare de la geam, admirat artificii la vecini, tot tacaml. Dupa o zapare de pe un post pe altul ne-am pus la punct si cu programul TV de Revelion, Rebelion, Tevelion etc. Buuun ! Drept urmare, spre ora 2 ne-am cam retras la nani, ca varsta isi spune cuvantul, deh. Si cum atipeam eu asa, cu burta plina, sar ca arsa la 2 m in sus; se darama blocul !... In juma de minut m-am prins ; nu era asta, nu era cutremur, nu venea tsunami. Era vecinu', atat. Care am descoperit ca e meloman si inca unul petrecaret. Si surd, banuiesc. Brusc, asa. Probabil se intorsese de undeva din Piata Constitutiei si stiti si voi, "The Show must go on ! " Si zic eu ca nevasta incerca sa-l tempereze, ca muzica se tot auzea in surdina si apoi iar sareau geamurile blocului... Asa ca, omu' fiind cu siguranta odihnit si nevasta pe pozitii, toata noaptea am avut reprize de atipeala - salt mortal. Si petrecerea mea cotinua, ca la 8 dimineata Lulu mi-a dat o trezire glorioasa, la 8.30 faceam baie la matz, ca azi noapte, pesemne din cauza vecinului meloman s-a bagat patrupeda fix in soba-semineu si a iesit neagra ca un drac, la 8.40 dadeam cafeaua in foc si acum dau mancare la fetita vesela fara somn, ce a cerut de la prima ora sa o imbracam cu rochita de aseara, ca asa se cade in prima zi din an, sa fii gatit si aranjat. La multi ani cu sanatate, mie mi-e somn... prima zi din an, cum prind ocazia, o dorm ! :))

Si pentru ca Suflet de Gradinar mi-a deschis ochii, imi dau seama ca vom avea un an norocos, ne-a iesit hornarul in drum de la prima ora ! :)))

Si daca cineva stie cu ce iese funinginea din matz, sa ridice o manuta ! :)

4 comentarii:

  1. incearca o curatare uscata, de prefeinta cu talc, daca n-ai merge si cu faina sau alte pulberi inofensive. iei pisica in brate, o perii in raspar, pui talcul si o mangai timp de vreo 10 min ca sa nu fuga. apoi o perii si in sensul de crestere a parului, si in raspar.
    la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. sufletdegradinar2 ianuarie 2014 la 09:55

    :) mda eu asa zic :) spilul e sa-ti repeti mereu ( eu asa fac ) "si dai si lupta si nu te lasa " :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Prin urmare pudra de talc am, matza sa o mai prind. Matzuleeeee, ai incurcat-o ! :)

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc!