miercuri, 2 octombrie 2013

Oficial...

Oficial suntem.... homeless :)). Am semnat, am vandut. Acum urmeaza sa cumparam. Inca nu simt nimic, sunt amortita. Dar stiu ca imi va fi greu sa imi parasesc primul camin dupa 14 ani, locul unde au venit cei mai minunati 3 copilasi, locul unde a inceput drumul alaturi de omul iubit, unde m-am transformat din copil in femeie, unde viata mi-a dat cele mai frumoase dar si cele mai dure lectii...

Insa visul nostru e mai aproape de concretizare. Ce aproape ! Acu' nu mai avem de ales ! :)))) Hei-rup si curaj, gata! Vine o perioada de chirie, o perioada de constructii, santier, nervi (sigur, sigur, ca ma cunosc), drumuri intre casa, chirie, scoala, Baumax, Dedeman, Brico si care or mai fi.... Da, da, or sa ne iasa ochii ! Si o sa ne placa !!!!

Dar deja imi fac planuri pentru mustul de anul viitor, caldura semineului, gratare cu prietenii (care ne-or mai calca pragul). Visez si astept...

13 comentarii:

  1. E o perioada foarte aglomerata, cu foarte multi nervi oricat de calma ai fi, dar extraordinar de frumoasa. O perioada de unde se aduna multe amintiri (un aparat foto la indemana oricand) si povesti de depanat la gura sobei nepotilor...
    Sa fie cu noroc si multe bucurii si sa va ajute DUmnezeu ca toamna viitoare sa fiti fara griji in fata semineului cu un pahar de must sau o cana de compot...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da... toamna viitoare va fi minunat ! Dupa multa munca va fi un repaos meritat in fata focului... Cu croseta in mana. Ca nu v-am povestit inca de pasiunea mea cu handmade-ul :)

    Multumesc, Corina, te invit la paharul ala de must ca am vreo 1000 m de vie :). sau inca nu-i am, dar semnez eu si cumpararea in curand...

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa fie bine :).
    Dupa un timp scurt de la mutare o sa va aduceti aminte prin ce ati trecut si o sa gasiti numai situatii amuzante.
    N-am apucat sa-ti las vreun mesaj pana acum, asa ca iti zic : bine ai venit in club si felicitari pentru pasul facut:)!

    RăspundețiȘtergere
  4. Uuuf, Iuliana, bine ai venit ! Ti-am spus eu ca esti inspiratia mea ! ;)
    Azi am fost sa vedem cum arata zona dupa o ploaie zdravana. E bine si e rau. Adica e bine, se circula, dar drumul nu e pietruit si erau niste noroaie... valeu ! Sotul meu deja face planul cum se imprieteneste cu primarul si ce rezolva :)). Viseaza camioane cu pietris, ... oho, treaba multa. Eu m-am dezumflat (iar) putin; noroiul ma demoralizeaza, fie el si doar pe o portiune de drum. In plus am prins cel mai idiot trafic din ultima vreme prin Bucuresti si am facut o mie de ani de la apartament pana acolo. Dar ma remontez, Ca trebuie. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. si noi am fost homlesi vreo luna, cu alergaturi si banci, cu vise planuri nervi mirari, intre extaz si agonie (plecati cu 2 copii, dupa 17 ani in acel apartament). ati depasit primul pas, toate vor veni in avalansa si o vreme veti fi intr-o contiuna mirare:) ma bucur mult pentru voi. (cu noroiul mereu sunt solutii, pietris, dale de cale ferata casate...)

    RăspundețiȘtergere
  6. Unu' la mana: accept orice propuneri si sugestii legate de eradicarea noroiului :)
    Doi la mana: si noi 2 copii, dupa doar 14 ani in apartament, dar stam prin chirii vreo 6 luni... Daaaa... tot intr-o mirare sunt, ai definit bine ! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. alta solutie antinoroi - razatura de asfalt. vorbiti cu cei de la drumuri, luati un camion de razatura (daca gasiti la pret rezon si compactor e super). dupa 1 an nu se mai vede c-a fost pusa, dar nici noroi nu sem ai face. (pe drum e complicatel, daca sunteti doar voi sau vecinii nu vor sa contribuie e cam scump)

    RăspundețiȘtergere
  8. Succes sa aveti in tot ce faceti! O sa treaca si perioada chriei si o sa fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  9. vorba Iulianei, bine ai venit in club!e foarte frumos la voi, si sigur va fi si mai frumos cand veti aranja totul.Noi facem un an de cand am inceput casa, chiar acum de Sf. Dumitru.Ne-am mutat in mai anul asta, dar inca mai avem de lucru la exteriorul casei si la amenajarea curtii.Chiar azi ma gandeam ca n-as mai putea locui la bloc, desi nu e chiar usor sa fii navetist :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Eeei, Irina, ati avansat rapid totusi; sper sa fim si noi asa harnici !

    da, bine v-am gasit, chiar BINE :)

    RăspundețiȘtergere
  11. am facut si noi pasul acesta anul trecut, mi s-a parut ingrozitor de greu prin tot ce am trecut cu constructia casei,2 mutari, echipe, mesteri schimbati, materiale si alte nebunii, dar acum, mutati, nu as mai da nici macar o clipa viata de la sat cu aia de la oras si bloc.E o alegere minunata si beneficiile le veti vedea imediat dupa mutare.Noi asteptam primavara sa ne apucam de gradinarit.
    Curaj si mult spor in toate !

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc ! Am momente cand ma sperie volumul de munca si schimbarea in sine; dar tot mai rare si mai usor de depasit; si asta si cu ajutorul vostru, cei ce ati facut deja nebunia :)

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc!